8 мая, 2024

Перетворення ванної кімнати: від звичайного до ексклюзивного

14 минут чтение
Перетворення ванної кімнати: від звичайного до ексклюзивного

Зробити ванну кімнату стильною та зручною можливо. Забудьте про звичний дизайн в одноманітних кольорах та застарілу естетику. Їм на зміну приходять сучасні тренди, реалізувати які допоможуть майстри студії Soprano. Мінімалізм або вінтаж, лофт або скандинавський стиль, кантрі або можливо навіть максималізм — реалізувати у ванній кімнаті можна, навіть, найсміливіші ідеї. Щоб переконатися в цьому, пропонуємо ознайомитися з портфоліо студії за посиланням https://soprano.in.ua/dizayn-interyera-khmelnitskiy.

ru0kHRFrq2qOizfw3i17et4XotOYPBk8zuYYTRkApA1AExUCOBYIlxVUnplzorOy2I_W16fouRYGYlZgGal2Bs7zzXF80opChXWx3O_h07XRjncF8t_7nDJMc_CC2PnsqOtApNQ5Qew954YkY8DBvjM

Сучасні ідеї дизайну для ванної кімнати

Почнемо з самого початку. Перетворити звичайну ванну в щось по-справжньому стильне та ексклюзивне можна одразу 3 способами:

  • Вибір сантехніки. Цей аспект варто планувати заздалегідь. Від обраної душової кабіни, ванни, інсталяції для підвісного унітаза та змішувача для раковини залежить загальне сприйняття усього дизайну інтер’єру. Щоб він виглядав по-справжньому стильним, можна обрати не звичні білі кольори, а й поєднати білий з чорним або коричневим, кераміку та деревину, хромовану сталь та мармур. 
  • Підбір плитки. Для ексклюзивного дизайну ідеально підходять оригінальні кольори: чорний, смарагдовий, бургунді або навіть бежевий. Більш за те, поєднання вказаних кольорів зі звичним білим буде набагато краще, ніж оформлення ванної кімнати в якійсь одній кольоровій гамі. 
  • Акцент на освітленні. В ідеалі, ванна кімната має мати 3 сценарії освітлення: точкове, косметичне та навігаційне. Чим більше світла у кімнаті, тим краще. Це дасть змогу навіть невеликій ванній виглядати як повноцінна спа-зона й додасть до загального інтер’єру трішки затишку. 

Ванна кімната буде дійсно зручною та функціональною, якщо врахувати усі деталі, навіть ті, які, на перший вигляд, здаються неважливими. Наприклад, замість нагромадження сантехніки, можна віддати перевагу прихованому монтажу. Це не тільки розширить вільний простір, але й зробить ванну візуально більшою.

Створити ексклюзивний дизайн також вдасться, якщо додати до простору трішки зелених деталей — підійдуть кімнатні рослини, бамбук або флораріуми. Свою роль у загальному сприйнятті інтер’єру відіграють й деталі: свічки та аромадифузори точно не будуть зайвими.

Дизайн проєкт ванної кімнати під ключ

Майстри студії Soprano зможуть зруйнувати усі міфи про звичайний дизайн ванної кімнати. Навіть у супермаленькому просторі вдасться створити функціональну ванну, де кожна деталь продумується під ключ. Під час підготовки дизайн проєкту спеціалісти враховують всі Ваші побажання та бачення готового результату.

Будь-які тренди, які припадуть до смаку, можуть бути відтворені в готовому дизайні. Спеціалісти студії мають досвід реалізації навіть найскладніших задач. Не варто боятися своїх сміливих бажань або незвичних рішень. Якщо довірити створення дизайн проєкту ванної кімнати профі своєї справи, готовий результат точно перевершить очікування.