8 мая, 2024

Де можна купити дрон для ЗСУ

9 минут чтение
Де можна купити дрон для ЗСУ

Ситуація на полі бою потребує оперативних рішень. На думку вищих осіб держави, безпілотні системи – це те, що може врятувати Україну в умовах припинення фінансування та постачання озброєнь. Інтернет-магазин ДронТех готовий допомогти волонтерам та представникам підрозділів купити дрон для ЗСУ, а також інше необхідне обладнання.

ДронТех – це майданчик, де кожен клієнт може розраховувати на кваліфіковану консультацію, найкращі ціни, швидке оформлення та доставку. Компанія прагне забезпечити наших військових найкращими інструментами для виконання різнопланових бойових завдань.

В асортименті магазину представлені різні моделі дронів, а також антени для дронів Avenge Angel, які відрізняються високою ефективністю . Тут також є дрони-камікадзе, одноразові носії боєприпасу, що доставляють його точно в ціль. Дуже потрібні на фронті і наземні станції управління, а також кабелі та роз’єми – все для повноцінного функціонування дронів. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт https://drontech.com.ua/.

«Ми пишаємося тим, що можемо допомогти нашим військовим та волонтерам у їхній важливій роботі. Наша команда робить все можливе, щоб надати їм найкращі умови для придбання необхідного обладнання», – зазначив представник ДронТех.