27 апреля, 2024

Як організувати перевезення великих меблів: практичні поради

14 минут чтение
Як організувати перевезення великих меблів: практичні поради

Перевезення меблів — один з найбільших каменів спотикання при переїзді. Невідповідна техніка, недбале переміщення, абияке пакування і кріплення — все це може призвести до незворотного пошкодження меблів.

Перевезти великі меблі можна самостійно, якщо є відповідний транспорт, а можна зняти з себе цей тягар і скористатися послугами мувінгової компанії.

mmENkokdi7V7N5TdVXadn7zHAsfT5hSG917ZVtbn_MFDMktJ8x1FvcfR3TqBLCcCN3wlJLOwTd5m7QjadeEn68dYDUs2yU-mLkJYLmWhX24Iq4oYHNu8QhwPuT1BHssS_Gkm-YIpKEwAGNloCpiurl8

Що необхідно для безпечного перевезення меблів?

При перевезенні меблів знадобляться такі пакувальні матеріали:

  • Гофрокартонні коробки;
  • Скотч;
  • Пухирчасто-повітряна плівка;
  • Пінопласт.

Для того, щоб перевезення меблів було безпечним та надійним варто все підготувати заздалегідь:

  1. По можливості розберіть меблі на деталі;
  2. Зніміть всі скляні та дзеркальні елементи;
  3. Зніміть ручки, коліщата та ніжки;
  4. Придбайте пакувальні матеріали;
  5. Знайдіть відповідний автомобіль, бажано вантажний;
  6. Особливо крихкі деталі упакуйте в спеціальну пухирчасто-повітряну плівку та обережно складіть в гофрокартонний ящик.

До пакування варто підійти особливо ретельно, адже важливо захистити як деревʼяні поверхні, так і мʼякі частини. 

Якщо повністю розібрати корпусні та мʼякі меблі, то їх перевезти легше, але зайва розбірка шафи чи дивана суттєво впливає на термін експлуатації.

Перевозити меблі краще вантажними автомобілями — бусом або газеллю. В такому випадку можна все перевезти в зібраному вигляді. 

Організація транспортування особливо габаритних меблів

Габаритні шафи та ліжка, що не розкладаються на деталі винести з квартири чи будинку складно. Для початку варто скласти докладний інвентар меблів та визначити їх розміри. Обов’язково виміряйте двері та коридори, щоб переконатися, що меблі можна перемістити без перешкод.

Спростити перевезення меблів можна!

Звернення до спеціальних компаній-перевізників значно спростить переїзд. Приватні мувінгові компанії візьмуть на себе всю відповідальність за перевезення ваших особистих речей, меблів та побутової техніки. Вони забезпечать переїзд на всіх етапах, починаючи з організації відповідного авто до пакування вантажу та його завантаження і розвантаження. 

Вантажники мають досвід переміщення різних меблів, тому під час виконання робіт нічого не буде пошкоджено. Без вантажників не обійтися, якщо потрібно занести, наприклад, шафу на пʼятий поверх без ліфта.

Ціни на дану послугу бувають різними і залежать здебільшого від кількості предоставлених послуг та віддаленості пункту прибуття.

Для того, щоб вибрати компанію-перевізника вантажів звертайте увагу на такі критерії:

  • Рейтинг та відгуки;
  • Досвід;
  • Наявність додаткових послуг — пакування, завантаження та розвантаження;
  • Ціну.

Мувінгова компанія Ура! Переїзд має багаторічний досвід у перевезенні меблів. Співробітники компанії знають, як ефективно організувати цей процес та мають відповідний транспорт і обладнання. За довгі роки роботи компанія заслужила численні позитивні відгуки та відмінну репутацію. 

Не нехтуйте такою послугою і ваш переїзд буде вдалим!